“Dukagjini” e siguroi qëndrimin në Superligën e futbollit të Kosovës edhe për sezonin e ri, 2022/23.

Në 15 ndeshjet e fundit të sezonit, vetëm një humbje, pesë barazime dhe nëntë fitore. Skuadra nga Klina e drejtuar nga Armend Dallku e siguroi qëndrimin në Superligën e futbollit të Kosovës edhe për sezonin e ri, 2022/23. Ndërsa FFK shpalli “Ylli i Javës” për xhiron e 35-të dhe xhiron e 36-të futbollistët e kësaj skuadre, Altin Merlaku dhe Altik Muhaxhiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.