“Halit Kasapolli” shkolla e re e muzikës në Pejë

Pejës i shtohet një objekt i ri shkollor, shkolla e re e e muzikës “Halit Kasapolli”, ndërtuar me  standarde të larta duke ju përshtatur specifikave të veçanta që kërkohën në muzikë.

Prej të hënës me 23 Maj, nxënësit dhe mësimdhënësit e muzikës në Pejë  kanë një objekt shkollor modern që do tua lehtësojë procesin mësimor. Sipas burimeve të dukagjni.info, idenë për ndërtimin e kësaj shkolle e kishte dhënë kryetari i Komunës së Pejës, z. Gazmend Muhaxheri, përkrahja e të cilit ka qenë e fuçishme gjatë gjithë kohës deri në finalizimin e këtij projekti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.