NË KLINË, SHËNOHET 1 QERSHORI- DITA NDËRKOMBËTARE E FËMIJËVE

Me një program të pasur kulturor-artistik me këngë, valle e balet, dje është shënuar 1 Qershori – Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve në Komunën e Klinës. Programi I organizuar nga Komuna e Klinës, përkatësisht Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport, në bashkëpunim me OJQ “Art Eko” është mbajtur në Shtëpinë e Kulturës “Jehona e Dukagjinit”, ku të pranishëm përveç nxënësve të shkollave, prindërve  dhe mësimdhënësve ishin edhe kryetari i komunës së Klinës, prof. Dr. Zenun Elezaj, drejtoresha për Kulturë, Rini dhe Sport, znj. Fatjona Gashi, drejtori i Arsimit, z. Qemajl Sejdija etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.