Klinaku: Protesto kundër shkeljes së të drejtave

Rreth protestës që OVL e UÇK-së do të organizoj  këtë të Hëne, Ud i kryetarit të Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së, Faton Klinaku, në një postim në llogarinë e tij në facebook ka shkruar:

“Edhe veterani i luftës së UÇK-së ka familje, dhe nuk mund të jetojë me 170€. Lufta e tij, ua ka mundësuar që të uleni në kolltuqe. Prandaj, të hënën me datë 6 qershor 2022 prej orës 10:00, para Kuvendit të Kosovës, protesto kundër shkeljes së të drejtave të tij.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.