Me 78 vota pro dhe 4 kundër, Bajram Begaj zgjedhet President i Republikës

Bajram Begaj është zgjedhur President i Republikës së Shqipërisë me 78 vota pro dhe 4 kundër dhe 1 abstenim.

Për zgjedhjen e Presidentit të ri, 83 deputetë të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë kanë marrë pjesë në votim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.