Programi i Festivalit Folklorik “I këndojmë lirisë”, Klinë 2022

Komuna e Klinës, respektivisht këshilli organizativ I Festivalit Folklorik “I këndojmë lirisë” publikon programin e festivalit dhe aktiviteteve të tjera përcjellëse të këtij festivali që do të mbahet për herë të 20-të me datën 6, 7 dhe 8 qershor 2022 në Klinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.