Sëmundjet e fshehura gjatë Covid-19 po kthehen në mënyra të reja dhe të çuditshme

Pandemia e Covid-19 është zbutur në pjesën më të madhe të botës dhe, bashkë me të, shumë nga kufizimet sociale të zbatuara për të frenuar përhapjen e saj.

Por në vend të tij janë shfaqur një sërë virusesh që sillen në mënyra të reja dhe të çuditshme.

Gripi, virusi sincicial i frymëmarrjes, adenovirusi, tuberkulozi dhe lija e majmunëve janë ndër një sërë virusesh që janë shfaqur muajt e fundit, raportonCNBC.

Ekspertët e shëndetësisë thonë se kufizimet e Covid-19 mund të kenë reduktuar ekspozimin dhe ulur imunitetin ndaj sëmundjeve infektive, duke e bërë shoqërinë më të prekshme ndaj shpërthimeve të reja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.