E konfirmon Erion Veliaj, Festivali “Sunny Hill” mbahet në Tiranë

Kryetari i Tiranës, Erion Veliaj, e ka konfirmuar që festivali i njohur i muzikës “Sunny Hill” që ishte planifikuar të mbahej në Prishtinë do të zhvendoset në kryeqytetin shqiptar në Tiranë.

Ai e ka shpërndarë postimin e faqes në rrjetin social Instagram ku njoftohet se festivali do të mbahet atje.

Ai gjithashtu ka reaguar në Facebook për zhvendosjen e lokacionit të festivalit.

Potsimi i tij i plotë:

LAJM I MIRË

Festivali “Sunny Hill” vjen në Tiranë, ku në javën e parë të gushtit Dua Lipa dhe të ftuarit e saj do të ndriçojnë netët e kryeqytetit me shkëlqimin e tyre
S’ka si Tirona jo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.