Zjarr në Qendrën e Studentëve

Gjatë orës 11:15 ka shpërthyer një zjarr në Qendrën e Studentëve përkatësisht në konviktin numër tre kanë bërë të ditur nga Qendra Studentore në një njoftim në Facebook.

Zjarri është vënë nën kontroll dhe nuk rapotohet për të lënduar.

Postimi i plotë:

Njoftim

Ju njoftojmë se gjatë ditë së sotme rreth orës 11:15 ka ndodhur një incident në Qendrën e Studentëve ku ka shpërthyer një zjarr në nënstacionin e konviktit nr tre.Zjarri shumë shpejt është vënë nën kontroll nga ekipet e zjarrëfikësve të qytetit.Nuk ka persona të lënduar, ndërsa dëmet materiale janë të vogla.Jemi në pritje të raportit zyrtar nga ekspertët e zjarrit për verifikimin e shkaqeve të cilat kanë quar deri tek kjo ngjarje.Gjendja është stabile dhe nuk ka ndonjë rrezik, studentët janë të sigurt të qëndrojnë në konvikt.

Qendra e Studentëve

Leave a Reply

Your email address will not be published.