Klinë: Organizohet turniri tradicional në futboll të vogël në nderim të dëshmorit, Jakup S. Agushi

Në 24 vjetorin e rënies heroike të dëshmorit, Jakup Agushi nga Thanishta e Klinës, organizohet turniri tashmë tradicional në futboll të vogël, në nderim të jetës, veprës dhe rënies heroike të dëshmorit.

Turniri fillon me date 24 Qershor 2022 në ora 17:00 në fushën e sportit “CITY SPORT” në Gremnik të Klinës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.