Kryetari i OVL UÇK, Faton Klinaku, vizitoi degën e OVL UÇK-së në Klinë

Kryetari i OVL UÇK, Faton Klinaku bashkë me stafin e tij vizituan dje degën e OVL UÇK-së në Klinë. Ata u pritën nga kryetari, Hajdin Balaj-Bokseri bashkë me anëtarë të tjerë të OVL UÇK, Dega në Klinë.

Gjatë këtij takimi u diskutua për veteranët, familjet e dëshmorëve, gjendjen dhe trajtimin e tyre që po u bëhet nga institucionet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.