8, 9 e 10-vjeçarët mund të marrin shtesa për fëmijë nga muaji i ardhshëm

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka njoftuar se me miratimin e rishikimit të buxheti, nga muaji i ardhshëm bëhet e mundshme që gjeneratat e lindura në vitet 2014, 2013 dhe 2012, të aplikojnë për marrje shtesa të fëmijëve.

Aktualisht, shtesa marrin fëmijët e lindur nga 1 janari 2015 e këtej.

Ministri tha se janë rrugës për të përmbushur në tërësi premtimin  se do të ketë shtesa për të gjithë fëmijët deri në moshën 16 vjeçare. /Klankosova.tv/

Leave a Reply

Your email address will not be published.