Martohet aktorja e njohur turke, në dasmën e saj këndoi këngëtari shqiptar 

Dasma e aktores së njohur Ebru Şahin dhe basketbollistit Cedi Osman, të cilët u fejuan në mesin e familjes, u zhvillua në Maqedoninë e Veriut.

Çifti i njohur firmosën në Ohër, qytetin historik ku lindi Cedi Osman.

Dasma, ku morën pjesë miqtë e afërt dhe familjarët e çiftit, u mbajt me një varkë në liqen.

Pas dasmës, çifti u argëtuan duke luajtur muzikë maqedonase me të ftuarit.

Bertan Asllani u kujdes për argëtimin e të pranishmëve.

Çifti gjithashtu do të mbajnë edhe një tjetër ceremoni të martesës në një plazh në Çeşme të Turqisë, ku çifti është njohur./prive/

Leave a Reply

Your email address will not be published.