Mërgimtari: Veç 200 euro i kam marrë me vete, këtu pres me m’pagu

Numri i mërgimtarëve që vijnë për pushime në Kosovë po vazhdon të jetë i madh. Aeroporti i Prishtinës çdo ditë është i mbushur. Për “Era Verë”, disa prej tyre kanë treguar sa para i shpenzojnë në Kosovë gjatë pushimeve.

Njëri prej tyre që tregoi se është nga Gjakova e prej vitesh jeton në mërgim, tha se zakonisht ka dëshirë dhe pret që t’i paguajnë këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.