Publikohen çmimet për derivate për 24 orët e ardhshme, lirohet benzina 

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme.

Çmimi i benzinës ka shënuar rënie për dy centë në krahasim me ditën e djeshme, ndërsa ai i naftës ka mbetur i njëjtë.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është 1.74 € për litër.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është 1.61 € për litër.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është 0.78 € për litër. /GazetaSinjali/

Leave a Reply

Your email address will not be published.