Është zbuluar çmimi i madh që do të marrë fituesi i Big Brother VIP Kosova.

Lajmin e ka zbuluar prezantuesi i këtij spektakli, Alaudin Hamiti, njofton Klankosova.tv.

Ai që do të dalë fitues nga Big Brother VIP Kosova, do të marrë plot 200 mijë euro. Po, mirë e lexuat!

Plot 200 mijë euro!

Big Brother VIP Kosova vjen për herë të parë në vendin tonë dhe pritet të nisë këtë vjeshtë.\demokracia.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.