Gjilani e Kamenica thyejnë rekordin e 87-es për temperatura, i nxehti sot ishte mbi 38 gradë

Komuna e Gjilanit dhe e Kamenicës kanë thyer rekordin vjetor të vitit 1963 sa i përket temperaturës maksimale, pasi sot në këto dy qytete maksimalja e temperaturës ishte 38.4 gradë Celsius për dallim nga viti 63 që ishte 37.1

Rekordin për temperaturat më të larta ndonjëherë e mban Prizreni me 40.8 gradë Celsius të regjistruara më 1987 dhe Mitrovica me 40 gradë Celsius, temperaturë kjo që u regjistrua po ashtu në vitin 87.

Leave a Reply

Your email address will not be published.