Kolona të gjata në pikat kufitare, pritjet deri në 2 orë

Në pikun e ardhjes së mërgimtarëve, pritjet për në hyrje të Kosovës janë deri në 2 orë në pikat kufitare me Serbinë.

Bazuar në të dhënat e fundit të përditësuara nga Ministria e Brendshme e Kosovës, pikëkalimet kufitare në Merdare dhe tek Dheu i Bardhë janë më të ngarkuarat me pritje për të hyrë në Kosovë.

Në Merdare, kolonat shkojnë nga 800 metra deri në 1 kilometër derisa pritjet për të kaluar kufirin shkojnë deri në 1 orë e gjysmë.

Po ashtu edhe tek pikëkalimi kufitar tek Dheu i Bardhë pritjet janë deri në 2 orë derisa kolonat shkojnë nga 400-450 metra. /GazetaSinjali/

Leave a Reply

Your email address will not be published.