Si t’i mbani flokët darkave në plazh apo kur s’keni kohë fare

Vajzat nordike janë frymëzim për mënyrën sesi vishen dhe mbi të gjithë për kapjet e zakonshme të flokëve që duken aq chic prej tyre.

Pa u përpjekur shumë dhe duke i qëndruar besnike stilit minimalist, vajzat nordikë dinë ca sekrete më shumë kur vjen puna tek modelet e shpejta të flokëve pa qenë nevoja e pjastrës apo e orëve të tëra para pasyqrës.

Si përfundim: Si t’i bëni flokët kur s’keni kohë, kur jeni në plazh apo kur ju thonë se duhet të jeni gati për 5 minuta?/demokracia.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.