Azet dhe Dhurata Dora publikojnë bashkëpunimin e radhës, u dedikohet shqiptarëve

Reperi shqiptar i cili jeton dhe vepron në Gjermani ka publikuar projektin e ri muzikor.

Ky projekt vie në bashkëpunim me Dhurata Dorën, kënga quhet “Oeo” dhe iu dedikohet shqiptarëve.

Kënga është bërë edhe në bashkëpunim edhe me artistin Zuna.

Për tekstin është përkujdesur Azeti, Zuna dhe BimBimma, ndërsa kënga është prodhuar nga “BigDeal Records”.

Vera me këngë ritmike, si duket nuk ka përfunduar akoma, por mund të themi se projekti i këtyre artistëve kosovar që jetojnë në Gjermani, “Ku janë shqipet e mija, oeo”, është vërtet një këngë e bukur dhe ritmike./Demokracia.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.