Ju mund të jeni mbajtës i rekordeve nëse mund të dalloni fluturën e fshehur në këtë iluzion optik në më pak se 11 sekonda

Ka shumë lloje të ndryshme të iluzioneve optike.

Disa janë ngacmues truri që mashtrojnë mendjen dhe të tjerët janë enigma që kanë imazhe të fshehura në to

Ky imazh tregon një degë peme me gjethe të vogla të gjelbra dhe sytha të lulëzuar, por diku në foto ka një flutur të fshehur.

Nëse mund ta dalloni në 11 sekonda, mund të jeni mbajtësi i rekordeve, sipas Jargan Josh, i cili postoi enigmën.

Është pikërisht përballë jush nëse vëzhgoni me kujdes foton. E gjetët me kohë? /Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published.