Duda Balje: Ekziston një vend në xhehnet për gratë që ndihmojnë gratë

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje, ka cituar ish-sekretaren amerikane të shtetit, Madeleine Albright, që vdiq në mars të këtij viti.

“Ka një vend të veçantë në ferr për gratë që nuk i ndihmojnë gratë”, është fjalia e Albright, që e përsëriti Balje.

“Dhe jam i sigurt se ka një vend të veçantë në Xhenet për gratë që ndihmojnë gratë, në çdo kohë, në çdo situatë”, ka shkruar ajo. /GazetaSinjali/

Leave a Reply

Your email address will not be published.