KEDS jep lajmin e mirë: Ndalen kufizimet e energjisë elektrike

KEDS ka njoftuar për situatën e furnizimit me energji elektrike pas rikthimit të bllokut B2 dhe A3, raporton Gazeta Sinjali.

Përmes një komunikate për media bëhet e ditur se janë ndalur kufizimet e energjisë elektrike me hyrjen në prodhim të bllokut B2 dhe A3.

“Njoftojmë konsumatorët se janë ndalur kufizimet e energjisë elektrike me hyrjen në prodhim të bllokut B2 dhe A3, pasi që gjendja është stabilizuar për momentin”, thuhet në komunikatë.

Por vazhdon thirrja drejt qytetarëve që të vazhdojnë ta kursejnë energjinë elektrike, duke pasur parasysh krizën energjetike që ka kapluar gjithë botën.

“Pavarësisht kësaj, kursimi është i domosdoshëm! Prandaj, ftojmë konsumatorët t’i bashkohen thirrjes sonë për kursim të energjisë sepse çdo kilovat është i rëndësishëm të kursehet duke marrë parasysh krizën energjetike që ka kapluar gjithë botën. Ne në vazhdimësi do ju përcjellim udhëzime praktike se si mund ta kurseni energjinë elektrike dhe ta përdorni racionalisht. Në këto rrethana të vështira, ajo se çfarë na duhet është të jemi të bashkuar për tejkalimin e krizës”, njofton KEDS. /GazetaSinjali/

Leave a Reply

Your email address will not be published.