Iluzioni optik i superheronjve zbulon nëse jeni i pavarur apo shumë intensiv – çfarë shihni së pari?

Ka shumë lloje të ndryshme të iluzioneve optike.

Disa shtrembërojnë botën përreth jush, të tjera janë më shumë si sfida të trurit dhe disa zbulojnë aspekte të fshehura të personalitetit tuaj. Ky imazh, i cili u shpërnda në TikTok nga Charles Meriot tregon një ilustrim të një superheroi – por cilin e patë më parë?

Disa njerëz dalluan dy fytyra Batman që shikonin njëri-tjetrin përpara një sfondi portokalli. Megjithatë, disa shikues panë një ilustrim të fytyrës së Wolverine para çdo gjëje tjetër.

Charles zbuloi: “Nëse keni parë dy Batman në fillim, ju jeni të fortë dhe të pavarur. Ju kujdeseni shumë për njerëzit e tjerë, por keni vështirësi të hapeni me njerëz të rinj sepse keni probleme besimi”.

Por nëse e patë Wolverine së pari do të thotë diçka krejtësisht tjetër. “Kjo do të thotë që ju jeni të shtyrë dhe vetësakrifikues, por shumë intensiv”, tha Charles.

Shikuesit e iluzionit u mahnitën nga sa të sakta ishin kuptimet e ndryshme. /Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published.