Çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka bërë publike çmimin maksimal të lejuar për secilin produkt të naftës.

Sipas njoftimit, çmimi maksimal i lejuar i produktit dizel 1,68 euro për litër, për benzinë, 1,35 euro për litër dhe gaz 0,76 euro për litër.

Sipas njoftimit, këto çmime vlejnë për 24 orët e ardhshme. /GazetaSinjali/

Leave a Reply

Your email address will not be published.