Publikohet çmimi i derivateve për sot dhe nesër, lirohet nafta për dy cent

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për 48 orët e fundit.

Sipas vendimit, çmimi maksimal i lejuar i naftës është 1.62 euro për litër, i benzinës me 1.35 euro dhe i gazit me 0.75 euro, pra ka në rënie prej 2 cent për dizel dhe 1 cent në benzinë.

Këto çmime vlejnë edhe për 48 orët e ardhshme. /GazetaSinjali/

Leave a Reply

Your email address will not be published.