Mërgimtari nga Klina shpreh gatishmëri ti jep 100 euro për mësimdhënësit e fshatit të tij derisa të bëj zgjidhje qeveria

1 shtatori do duhej të ishte dita e parë e fillimit të mësimit pas pushimit të verës.

Por kjo nuk ndodhi me hyrjen në grevë te mësimdhënësve me kërkesën e drejtuar Qeverisë për 100 euro shtesë.

Protesta janë berë në disa komuna drejtuar mësimdhënësve që të nderpritet greva e dialoge të shumta të mësimdhënësve me qeverinë por pa sukses.

Hamdi Krasniqi biznismen në Austri e me prejadhje nga komuna e Klinës bën apel që të filloj mësimi dhe të nderpritet greva duke shprehur gatishmëri publike që të paguaj nga 100 euro mësimdhënësit e fshatit të tij Përqev derisa Qeveria të bëj një zgjidhje në nivel të Kosovës.

Postimi i tij i plotë:

Leave a Reply

Your email address will not be published.