Ngritet çmimi i naftës, MINT publikon çmimet e derivateve për 24 orë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimoren e re të karburanteve e cila do të jetë valide për 24 orë.

Përmes një njoftimi në faqen zyrtare në Facebook bëhet e ditur se çmimi maksimal i naftës është 1.58 euro, ndërsa për benzinë është 1.34 euro.

Kurse çmimi maksimal i lejuar i produktit të gasit është 0.75 euro. /GazetaSinjali/

Leave a Reply

Your email address will not be published.